Lähihoitaja pitkäaikaishoitoon - Jyväskylän kaupunki

Lähihoitaja pitkäaikaishoitoon - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee Vanhuspalveluihin pitkäaikaishoidon osastolle 1 toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen lähihoitajaa 11.2.2019 alkaen.

Hoitotyössä korostuu asukkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen ja voimavarojen tukeminen sekä arvokas elämän loppuvaiheen hoitotyö. Osastolla tehdään toimivaa, moniammatillista tiimityötä yksilövastuisen ja asukkaan toimintakykyä tukeva hoitotyön periaatteiden mukaisesti. Työ on jaksotyötä, kolmivuorotyö.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tutkinto tai vastaava aiempi sosiaali- tai terveydenhuollon ammattitutkinto. Tehtävään hakeutuvalta toivotaan hyviä yhteistyötaitoja, kiinnostusta vanhustyöhön ja osaamista geriatrisesta hoitotyöstä. Eduksi katsotaan hygieniapassi. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoito-osaamista (Lop) tai sen suorittamista koeajan alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 11.2.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, mikä valitun tulee osoittaa hyväksytysti.

Haastattelut pidetään ti 5.2.2019, klo 8.00-13.00 ja/tai to 7.2.2019, klo 12.00-16.00.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

osastonhoitaja Erja Kurkinen-Kopra, puh. 014 266 3835 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Vanhuspalvelut

140 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan