Ohjaaja Kasvun maisema -hankkeeseen - Jyväskylän kaupunki

Ohjaaja Kasvun maisema -hankkeeseen - Jyväskylän kaupunki

Kasvun maisema -hankkeen tavoitteena on luoda uusia toimintamalleja nuoren yksilöllisen polun vahvistamiseen yhteistyössä eri hallintoalojen, oppilaitosten ja työelämän kanssa. Hanke perustuu työpajapedagogiikkaan ja siinä hyödynnetään Jyväskylän Nuorten Taidetyöpajassa kehitettyä pajamallia. Hankkeen kohderyhmänä ovat 15-29-vuotiaat nuoret. Hankkeen päähallinnoijana on Jyväskylän kaupunki ja osatoteuttajina Jyväskylän koulutuskuntayhtymä sekä Jyväskylän kristillisen opiston säätiö.

Nyt haemme

OHJAAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen Kasvun maisema -hankkeeseen (ESR) ajalle 1.2.2019-30.6.2019 nuorisopalveluihin.

Ohjaajana työsi painottuu yksilö- ja ryhmävalmennukseen hankkeen toiminnallisissa perusopetuksen pajoissa. Tehtävänäsi on suunnitella pajan toimintaa ja ohjata pajaan osallistuvia nuoria toiminnallisesti ja henkilökohtaistetusti. Toiminnallinen perusopetuksen paja on perusopetuksen nivelvaiheen ja verkostojen kanssa yhteistyössä toimiva paja, jonka tehtävänä on soveltaa toiminnallisia menetelmiä erilaisissa ohjausympäristöissä sekä yhdistää pajan toiminta peruskoulun uuden opetussuunnitelman toteuttamiseen yhdessä opetushenkilöstön kanssa. Pääpainona on kokonaisten luokkaryhmien ohjaaminen ja toiminnan suunnittelu yhdessä opettajien ja nuorisotyön kanssa Jyväskylän kaupungin eri peruskouluissa. Toimintaan osallistuvat nuoret ovat 9. luokkalaisia.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva, kasvatus- tai sosiaalialan korkeakoulututkinto, esimerkiksi yhteisöpedagogi. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta nuorten kanssa tehtävästä työstä, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn, hyvät tiimi- ja yhteistyötaidot sekä verkosto-osaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää peruskoulun, toiminnallisen opetuksen, työpajatoiminnan periaatteiden mukaisen työotteen sekä elämyspedagogiikan tai muiden toiminnallisten menetelmien tuntemista ja hallintaa. Arvostamme lisäksi joustavaa, kehittämismyönteistä ja positiivista työotetta.

Tarjoamme haasteellisen työn nuorten parissa. Ohjaajana olet osa Kasvun maisema -hankkeen innostunutta ja ammattitaitoista työporukkaa, jossa ideoidaan ja inspiroidutaan yhdessä, ja arki on mielenkiintoista ja vaihtelevaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävässä aloitus 1.2.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä sekä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 5.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Hankepäällikkö Marja-Sisko Kataikko, p. 014 266 8707
Palveluesimies Satu Paasonen, p. 014 266 7524
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Nuorisopalvelut
Osoite: , 40100,

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan