Sosiaalityöntekijä vammaispalveluihin - Jyväskylän kaupunki

Sosiaalityöntekijä vammaispalveluihin - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin vammaispalvelut hakee

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

määräaikaiseen viransijaisuuteen ajalle 4.2.2019-31.12.2019.

Vammaispalvelun sosiaalityöntekijän työ on monipuolista ja haastavaa. Sosiaalityöntekijänä kohtaat asiakkaanamme olevia eri ikäisiä vammaisia henkilöitä heidän erilaisissa elämäntilanteissaan. Työskentelet vammaisten henkilöiden lisäksi heidän läheistensä ja verkostojensa kanssa. Työtehtävät muodostuvat asiakkaiden palveluntarpeen arvioinnista, asiakassuunnitelmien ja viranhaltijapäätösten tekemisestä sekä palveluiden järjestämisestä. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä moniammatillisen verkoston kanssa.

Tarjoamme sinulle työsi tueksi osaavan, kokeneen ja ammattitaitoisen vammaispalveluiden tiimin, jossa työskentelee kahden johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi viisi sosiaalityöntekijää, neljä palveluohjaajaa, kaksi erityisavustajaa, 4 toimistosihteeriä sekä taloussihteeri. Asiakastyössä palveluohjaaja toimii sosiaalityöntekijän työparina. Kiinteää yhteistyötä tehdään myös toimintayksiköiden palveluesimiesten sekä kehitysvammaneuvolan lääkärin ja psykologin kanssa. Vammaispalvelun kokonaishenkilöstö kaikki toimintayksiköt huomioiden on noin 250 henkilöä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä 817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys. Sosiaalityöntekijän kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto (YTM tai vastaava) sekä pääaineen laajuiset yliopistolliset opinnot sosiaalityöstä. Pätevien hakijoiden puuttuessa sijaisuuteen voidaan huomioida myös sijaisen kelpoisuusehdot täyttävä loppuvaiheen opiskelija.

Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta vammaispalveluiden sosiaalityöntekijän työstä ja/tai muusta sosiaalityöstä. Edellytämme sinulta kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn, päätöksentekoon ja tiimityöhön. Lisäksi arvostamme aktiivista työotetta ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 4.2.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Valitun on myös esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikostaustaote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Johtava sosiaalityöntekijä Nita Partio, p. 014 266 8680 ja johtava sosiaalityöntekijä Emmi Häyrynen, p. 014 266 3910 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@jkl.fi.

Vammaispalvelut
Osoite: , 40100,

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan